Nous continguts!

martes, 2 de junio de 2015

Contacte

Al Grup Clapir oferim la possibilitat de que una persona que no és membre del grup, puga publicar el seu article a través de la nostra plataforma sota la fórmula de col·laboració. Tothom pot fer la seua aportació al projecte, però respectant una sèrie de normes de publicació que us detallem a continuació.

Si vols publicar el teu article, ara és la teua oportunitat. Tant sols has d'adaptar el teu escrit a les nostres normes de publicació, contactar i enviar-nos el teu article. La nostra comissió d’avaluació el revisarà i seràs informat de tots els passos. Descarrega les normes de publicació: Més fàcil impossible! (Les noves normes de publicació estaran disponibles per a la seua descarrega el més aviat possible).


A través d'aquest formulari pots posar-te en contacte amb nosaltres de forma directa per a qualsevol comentari o consulta que vulges traslladar-nos; seràs contestat el més aviat possible.

foxyform

Publicar un comentario

 
Copyright © Clapir. Joves Historiadores i Historiadors Valencians, 2013-2017 - Plantilla creada per OddThemes, publicada per Gooyaabi Templates i editada pel Grup Clapir.