Nous continguts!

viernes, 12 de febrero de 2016

Les nostres publicacions

La revista Clapir manté publicacions mensuals al voltant dels estudis i publicacions, congressos i temàtiques que interessen tant al públic especialitzat com a l'àmbit divulgatiu. Aquestes estan pensades en oferir un nivell especialitzat però al mateix temps divulgatiu, fàcil d'accedir i entendre, fonamental per a la seua difusió i fàcil de digerir. Sempre tractem de realitzar una història pensant en un ampli espectre del nostre territori (València, Castelló i Alacant), però sense perdre un nivell de qualitat acadèmica i professional. Les nostres publicacions estan referides a períodes històrics englobats en les cinc categories clàssiques de divisió de la història: Prehistòria, Història Antiga, Medieval, Moderna i Contemporània, més aspectes de la història de l'art i de la historiografia.

El resultat, a dia d'avui, com hem comentat anteriorment, és un total de més de 100 publicacions, trobant articles tant interessants que van des dels temps prehistòrics amb els primers pobladors de les nostres terres fins a temes actuals. S'han publicat temes atractius com el seu origen romà, amb la seua errònia relació amb el jaciment romà de Sucro, temes com l'expulsió dels jueus del Regne de València, la Pesta Negra, les biblioteques valencianes, les germanies, la participació de la dona al món valencià, els moviments migratoris dels valencians a Nova York, les col·lectivitzacions agràries, la II República o la transició política de franquisme, entre desenes i desenes de temes que podreu trobar a la pàgina web de la Revista (www.revistaclapir.com).
 
Copyright © Clapir. Joves Historiadores i Historiadors Valencians, 2013-2017 - Plantilla creada per OddThemes, publicada per Gooyaabi Templates i editada pel Grup Clapir.