Nous continguts!

viernes, 12 de febrero de 2016

Els nostres objectius

El grup Clapir ha traçat i esbossat uns objectius fonamentals que ens permet obrir un ampli ventall de possibilitats que difonem sempre a través de la nostra pàgina web. A saber, la realització d'una història que pivota i es centra a l'àmbit del País Valencià; a més, difondre aquesta història a través d'uns dels elements claus de la nostra cultura: l'ús i promoció del valencià, de la nostra llengua.

La manca de l'exercici reflexiu en molts aspectes de la nostra història, així com la falta de publicacions i investigacions en profunditat, com de la seua difusió cap a la societat, és palesa a quasi tots els àmbits socials, econòmics, institucionals i culturals del nostre territori. Per això mateix, al llarg d'aquests dos anys hem desenvolupat una tasca que creiem imprescindible, única i profitosa, per impulsar des de l'àmbit acadèmic les nostres propostes per a la reconstrucció de la nostra història. Unes propostes que sempre han anat de la mà del to reivindicatiu: història i llengua: parlar de la nostra història utilitzant part de la nostra història, de la nostra llengua. Si ho hem aconseguit? Les vostres aportacions ho demostren. Gràcies a vosaltres continuem treballant per la nostra història, per la nostra cultura, pel nostre llegat. Conèixer la nostra història és conèixer-nos.
 
Copyright © Clapir. Joves Historiadores i Historiadors Valencians, 2013-2017 - Plantilla creada per OddThemes, publicada per Gooyaabi Templates i editada pel Grup Clapir.